divendres, 28 de novembre del 2014

TOCA ALÇAR EL CAP

-SÈNIOR FEMENÍ, DH PLATA-

El sènior femení, va patir una nova derrota el passat cap de setmana a la pista del Bm. Morvedre de Sagunt per 31-25. Una derrota i un resultat que no reflexen el bon joc mostrat durant la major part del partit.

Durant el primer temps, l'igualtat entre tots dos conjunts es va donar a entendre ja que tot i que les valencianes van anar sempre per davant al marcador, la diferència no va ser mai superior als dos gols, inclús una petita estirada de les ampostines al primer temps les va permetre dominar l'electrònic en diversos compassos, tallat per un temps mort als 25' del tècnic local que les permetia marxar al descans amb una petita ventatja sobre les ampostines, 14-13.

A l'inici del segon temps, l'Amposta sortia disposat a emportar-se els dos punt, mostrant un joc alegre en atac i segur en defensa que les permetia gaudir d'un coixí de 3 gols als 10 minuts de la represa. La manca de serenitat i paciència en les següents jugades, van fer apropar a les locals, que juntament amb decisions molt riguroses dels col·legiats, anaven decantant el partit cap al bàndol local, fet que demostra les set exclusions que van patir les nostres noies. Al final, 31-25.

Aprofitant les dues properes setmanes de descans, el sènior ha d'agafar la confiança i la valentia per afrontar els dos partits consecutius a casa, enfront OAR de Sabadell el 20 de desembre i Mislata valencià, que serà el que encetarà la segona volta.

-CADET FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

El cadet viatjava al Vendrell dissabte al matí amb nombroses baixes, per a continuar el seu camí en la consecució del grup A i així disputar la següent fase de Primera Catalana.

La falta d'intensitat defensiva els primers minuts i la poca efectivitat en atac, feia presagiar que el partit seria disputat fins a la fi. Les badades defensives i la falta d'ajudes, van fer molt fàcil les penetracions de les vendrellenques que van anar sempre a rebuf de les visitants, degut a alguna recuperació de pilota i l'efectivitat de Gemma en atac. A la mitja part, les ampostines dominaven 10-12.

A la represa, el nivell defensiu encara va minvar una mica més, pal·liat molts cops per una Noèlia a la porteria que va realitzar un gran partit. Les locals cada cop guanyaven més terreny a les visitants i fins i tot a falta d'un minut per a la conclusió del partit, es van posar per davant. El temps mort visitant, va sorgir efecte en l'última jugada preparada per intentar aconseguir un punt, executada per la seva capitana a falta de pocs segons. Resultat final 20-20.

El proper cap de setmana, les cadets, jugaran a casa el diumenge a les 12 hores, l'aplaçament de la primera jornada de lliga contra Móra la Nova.

-INFANTIL FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

Va ser un partit lent i bastant travat, en part degut a l'hora del partit i el fred del pavelló. Els dos equips van plantejar defenses 3:3, l'Amposta amb més intensitat que el seu rival, cosa que li va permetre encaixar només 13 gols i poder recuperar algunes pilotes que van acabar amb contraatacs i alguns gols fàcils. En atac també l'Amposta va ser superior a les lleidatanes, movent la pilota més ràpid i creant més perill amb el joc entre línies i aprofitant l'1x1 desbordant d'algunes de les seves jugadores. Cal destacar la dupla formada per Emma i Marina, que acompanyades en la distribució de joc per Andreeta van aconseguir superar moltes vegades la defensa local amb facilitat.

En resum, partit fàcil i bastant còmode per a l'Amposta, però malgrat el resultat, l'entrenador ha de treballar molt més amb les seves jugadores novells, ja que poc a poc es va veient una major participació d'aquestes, però falta molt de camí per aconseguir integrar-les del tot en l'estil de joc de l'equip i la categoria. Resultat final 13-21.

L'infantil masculí, comença aquest proper cap de setmana, el seu camí als Jocs Esportius Escolars de Catalunya, desplaçant-se la primera jornada a Cambrils a les 10:45 hores. Els hi desitgem molta sort!