dilluns, 1 de desembre del 2014

LA BASE, DÓNA LA TALLA

En el primer cap de setmana que el sènior té dels dos de descans abans de reprendre la competició, els equips de la base han estat els qui han près el relleu. I ho han fet de manera molt solvent.

-CADET FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

Després de deixar-se un punt la setmana passada a la pista del C.E. Vendrell, les noies ampostines havien d'intentar treure's el mal sabor de boca amb una victòria contra el C.H. Móra la Nova en el partit aplaçat de la primera jornada.

Tret dels 5 primers minuts que el partit va estar equilibrat, la major concentració i el nivell defensiu de les cadets, les va fer recuperar diverses pilotes que van generar molts contraatacs clars i gols fàcils. Les rotacions de banqueta, permetia a les locals mantenir el nivell durant tota la part, ja que tothom estava preparat per a sortir al terreny de joc i aportar el seu gra de sorra, donant un ampli avantatge al final dels primers trenta minuts de 12 gols, 21-9.

A la represa, el desgast de les visitants, havent jugat partit el dia anterior, les va fer tenir menys clarividència en atac que aprofitava un Amposta que continuava picant pedra al contraatac. L'àmplia ventatja va servir per donar inclús temps a les infantils menys habituals, acabant el resultat amb un 45-19 clar, per a continuar al capdavant de la classificació..

-INFANTIL FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

Un altre partit bastant còmode per l'equip ampostí, que amb la millor defensa 3:3 del que portem de temporada va aconseguir arribar a la mitja part amb només 3 gols encaixats (11-3) la segona part va ser més igualada (10-7) ja que l'entrenador local va optar per rodar la banqueta i donar minuts a les jugadores menys habituals. L'atac va ser bastant simple però efectiu, tenint en compte que l'equip visitant allargava cada atac fins al límit del passiu degut a la bona defensa ampostina, una primera línia amb joc molt ràpid i buscant els forats de la defensa de les d'Ascó va ser suficient per decantar de manera clara el marcador, acabant amb un clar 21-10.

En resum, va ser un partit bastant rodó tenint en compte la composició de l'equip i el rival, podríem dir que la nota negativa va ser la notable desigualtat de nivell entre les jugadores més expertes i les més novells de l'equip ampostí. Esperem que amb la constància, el temps i el treball, puguin aconseguir un nivell més heterogeni de cara a properes fases de competició i la pròxima temporada.

-INFANTIL MASCULÍ, JOCS ESPORTIUS ESCOLARS-

Primer partit dels nois, i primera victòria. Després d'un estiu complicat amb la creació del grup, ja que s'ha hagut de començar gairebé des de zero i d'una pretemporada difícil, perquè els resultats han acompanyat poc (evidentment per la poca experiència del grup), aquesta victòria reforçarà la moral dels nostres joves nois a continuar treballant de cara a un futur.

La bona aportació de tot el grup, tant en defensa com en atac, va fer que els cambrilencs es quedéssin amb només 6 gols al seu caseller, mentre que els nostres van estar molt encertats de cara a porteria mostrant un bon percentatge de llançaments, acabant amb un 6-25.

La setmana que ve, hi ha aturada aprofitant el pont de Fires, però tant el masculí com l'infantil femení, disputaran un amistós entre ells a casa, el Diumenge 7 a les 9:00 hores, per tal de continuar amb la preparació dels dos equips i per poder anar encaixant les peces.