dijous, 20 de novembre del 2014

PAS ENRERE

-SÈNIOR FEMENÍ, DH PLATA-

El nostre sènior femení acumula dues derrotes consecutives, l'última el cap de setmana passat contra l'Associació Lleidatana per 28-23.

L'equip de la Terra ferma va arribar al partit sense haver pogut puntuar en les sis jornades anteriors. El duel català a la Divisió d'Honor Plata, va oferir un primera part molt igualada on es va a arribar a un ajustat 11-10. A la represa, les locals van obrir una escletxa en el marcador i poc a poc, van agafar mínimes avantatges, que van saber gestionar i així obtenir els dos primers punts de la temporada. Les de la capital del Montsià, no van oferir el seu millor joc amb errades defensives i poc contundents en atac.

Les ampostines intentaran revertir aquest proper cap de setmana aquesta petita ratxa de resultats negatius, quan visitaran la pista del Balonmano Morvedre, a Sagunt. Us deixem amb la noticia al Canal TE i amb l'acta del partit.

Font: ebredigital.cat

ACTA ASSOCIACIÓ LLEIDATANA - HANDBOL AMPOSTA

-CADET FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

El cadet, després de quatre jornades disputades continua dominant fermament el grup A de la categoria, havent guanyat tots els partits disputat fins al moment. Aquest cap de setmana, va ser el HC Perelló qui va visitar el Pavelló Municipal durant el matí del diumenge. Les nostres noies van saltar a la pista disposades a no deixar-se sorprendre, mostrant un gran actitut i concentració defensiva, que junt amb una porteria que va estar a un gran nivell, van permetre marxar ja al descans amb una ventatja molt gran (20-3), amb una gran efectivitat i contraatacant constantment. La segona part, va mantenir la mateixa tònica, tot i que l'habitual 'relax' i els constants canvis per donar descans van permetre a les del Baix Ebre fer més mal a les ampostines que a la primera part. Tot i això, les locals van ser capaces de guanyar també el segon parcial i aconseguir un resultat exagerat, 44-13.

El proper cap de setmana, visitaran la pista del Vendrell, dissabte a les 11:00 hores.

-INFANTIL FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

Amposta 28-10 H. Agramunt

L'infantil femení de l'Amposta va aconseguir treure's el mal sabor de boca del dissabte passat vencent a un H. Agramunt lluitador però que no va poder amb les ampostines. El partit va estar dominat de principi a fi per les jugadores locals que amb una primera línia ofensiva protagonitzada per Yaiza-Emma-Marina van aconseguir diferències de 7-8 gols durant la primera part i que després van poder ampliar a la segona. També cal destacar els 5 gols de Júlia des de l'extrem que tot i començar una mica amb mala sort al final va sumar una bona aportació per tot l'equip. Més important que l'atac va ser la bona defensa 3:3 de l'equip local, sobretot la segona línia que va robar moltes pilotes i també va provocar errors de les visitants que van permetre sumar un bon nombre de gols de contraatac.

-INFANTIL MASCULÍ, JJEE-

L'infantil masculí, va rebre el diumenge ben d'hora al CH Salou, per disputar un amistós davant de l'imminent començament de lliga el proper cap de setmana. Els ampostins van caure derrotats per 8-32, tot i la gran diferència, cal recordar que són un equip que fa poc que ha començat a jugar i que la majoria dels seus integrants juguen en una categoria superior a la seva.