dimarts, 11 de novembre del 2014

ENSOPEGADA INESPERADA

-SÈNIOR FEMENÍ, DIVISIÓ HONOR PLATA-

Dissabte la tarde, el sènior femení va patir una inesperada derrota a casa enfront l'UCAM Múrcia, un equip molt experimentat que té com a objectiu retornar a Divisió d'Honor ABF.

Tal i com va ser, es preveia un matx molt igualat amb constants alternatives al marcador, amb l'equip ampostí mostrant la seva millor versió en atac amb el que va de temporada, amb molta eficàcia i un joc molt elegant que les va permetre portar les regnes de la major part de la primera part, fins que un últim parcial d'1 a 4 als últims cinc minuts del primer temps, va permetre a les murcianes capgirar l'electrònic i posar-se per davant abans de marxar al descans.

A la segona, les errades que es van produir per part de tots dos equips provocades majoritàriament per les bones defenses, van ser les tòniques predominants que van fer que el marcador es mogués a passos molt petits, amb diferències molt curtes.

La major veterania i experiència de les visitants, va fer que en els moments clau de partit l'electrònic es decantés cap a l'equip visitant que finalment es va emportar el partit per un ajustat 19-22.

El proper cap de setmana, el sènior visita a domicili a l'Associació Lleidatana a les 19.00 hores, l'únic equip de la categoria que encara no ha sumat cap punt i que solament per aquest fet, el converteix en un rival complicat.

Abans del partit, es va realitzar un petit tribut a Júlia Calduch i Judit Tortajada, per les seves respectives lesions i l'homenatge a Sílvia Domingo, fins l'any passat capitana del sènior, última component en actiu de l'equip que va aconseguir fa 13 anys l'ascens a l'antiga Primera Nacional. El club, li agraeix tot l'esforç i dedicació que ha realitzat durant els gairebé 20 anys que n'ha format part.

Us deixem amb l'acta del partit contra el Múrcia.

-CADET FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

El cadet es va desplaçar dissabte la tarde a la capital de la Terra Ferma, per a disputar la quarta jornada de Primera Catalana.

Després d'un inici amb els primer minuts igualats, un canvi de posicions introduït pel tècnic visitant i l'augment d'intensitat defensiva, va fer que les noies comencessin a marxar del marcador, amb moltes recuperacions de pilota que donaven lloc a contraatacs molt clars. A més, les poques pèrdues de pilota i el gran percentatge i eficàcia en els llançament durant els atacs estàtics, van fer que cada cop la diferència s'anés eixamplant fins al 18-35 final.

La propera jornada el cadet s'enfrontarà al HC Perelló, diumenge a casa, a les 10.00 hores del matí.

-INFANTIL, PRIMERA CATALANA-

MONTBUI 37 - 7 C.H. AMPOSTA

Mal partit de l'equip ampostí a la pista del Montbui on els visitants no van tenir opció d'apropar-se al marcador en cap moment. Es va notar moltíssim la inexperiència i la falta d'intensitat i actitut de les jugadores ampostines. Esperem que amb el treball dels entrenaments, les components de l'equip puguin millorar la qualitat i el rendiment individual i així millorar com a grup.