dimecres, 29 d’octubre del 2014

EL PRIMER TRES DE TRES

-SÈNIOR FEMENÍ, DIVISIÓ HONOR PLATA-

Segona victòria consecutiva de l'equip de Mateu Castellà, que les aproxima de forma considerable a les posicions de privilegi del grup 'C' de Divisió d'Honor Plata, mostrant una gran solidesa defensiva i un atac cada partit més fluïd i treballat.

L'Amposta va guanyar al Puchi eivissenc sabent superar la defensa 3-3 de les balears, a més va estar molt sòlid en defensa. Les diferències a favor de les visitants es van mantenir fins arribar al descans (8-14). A la segona part, l'Amposta, va sofrir dos exclusions gairebé consecutives de Juncosa i Uliaque, cosa que les locals van aprofitar per aproximar-se a l'electrònic (14-17), però la reacció visitant no es va fer esperar i les ebrenques van acabar guanyant amb autoritat per un clar 22-29. (font: diari de Tarragona)

La propera jornada, de descans, restarà a l'espera del cap de setmana pròxim, on visitarà el nostre pavelló UCAM Múrcia, un dels equips que fa pocs anys enrere també va competir a la màxima categoria estatal.

-CADET, PRIMERA CATALANA-

TORRÓ AGRAMUNT C.H.A 11 - 29 C.H.AMPOSTA

El cadet femení, es va desplaçar dissabte al matí a Agramunt per jugar el primer partit oficial de la temporada, ja que tot i que la lliga va començar el passat cap de setmana, no va disputar jornada per petició d'aplaçament.

A pesar del llarg viatge i els pocs efectius amb què es va presentar a disputar l'enfrontament, no van ser obstacles suficients per aconseguir una victòria contundent d'11 a 29, basada amb una bona defensa 3-2-1, recuperant moltes pilotes i sortint directes al contraatac.

Tot i el temor de que s'enganxés el ritme lent i passiu de les jugadores locals, gràcies a la intensitat i concentració mantingut per les ampostines sobretot els segons trenta minuts de partit, va fer que els parcials s'anessin incrementant de forma continuada fins al resultat final.

Per destacar algun punt negatiu, a pesar que s'ha de reconèixer que estem a principi de temporada, els onze gols locals van ser produïts per desajustos defensius que s'han de millorar. De ben segur que d'aquí a final de temporada, estaran rectificats.

El proper cap de setmana, el de la Castanyada, les cadets s'enfrontaran el dissabte 1 de Novembre, a casa a les 19:00 hores, ja amb tota la disponibilitat del planter, al CEACA Tàrrega, líder amb els dos partits guanyats disputats fins al moment.

-INFANTIL, PRIMERA CATALANA-

H. ASCÓ 17 - 20 C.H. AMPOSTA

Lluïsa (20 parades), Emma (5), Marina (9), Anna B. (4), Gemma (2), Nerea, Andreeta, Mireia, Maria.

Partit molt igualat i disputat en que l'equip local va començar guanyant amb un 4-1 al minut 4, la qual cosa va obligar al tècnic visitant a canviar de la defensa 3:3 inicial a la 5:1, i va donar els seus fruits ja que al minut 10 el marcador reflexava un empat a 6. Quan l'equip visitant va aconseguir empatar el partit va ser un estira i arronsa amb avantatges d'un i dos gols per un i altre equip, la bona defensa 5:1 i l'aportació en atac d'una primera línia formada per Emma - Andreeta - Marina va permetre arribar al minut 20 de la segona part amb un marcador de 17-18, moment en que el tècnic visitant va demanar un temps mort i va canviar la defensa a 6:0, tot seguit, un parcial en els últims 4 minuts de 0-2 va permetre a l'Amposta endur-se els dos punts d'Ascó.

Cal destacar l'aportació en defensa per la seva contundència i moltes recuperacions de pilota, i en atac per la distribució i fluïdesa de pilota d'Andreeta (central), que també va sofrir un fort cop al nas amb hemorràgia inclosa i tot i així va continuar donant-ho tot a la pista malgrat la seva joventut. Bravo.