dilluns, 20 d’octubre del 2014

RETORN AL TRIOMF

Segon partit de la temporada oficial davant de l'afició ampostina i primera victòria local. El matx es presentava com a ocasió perfecta per a intentar sumar novament dos punts després de les dues anteriors desfetes consecutives contra Castelló i La Roca. El Bm. Fem. Elda Prestigio, equip que anys anteriors va disputar inclús partits europeus, no venia a posar les coses fàcils.

Un Amposta que en un inici es va desenganxar de l'equip visitant al marcador (6-4, 10'), veia com l'equip valencià li posava les coses difícils gràcies a les penetracions de les seves primeres línies, que o bé acabaven en gol o en llançament des dels set metres. Errades i precipitacions pels dos costats mantenien el partit equilibrat fins que acabant el primer acte, les valencianes es posaren per davant, tot i això un parcial ampostí de 3-1 en els últims cinc minuts, deixava una petita ventatja de cara a l'inici dels segons trenta minuts.

Un començament en tromba de les visitants, deixava perplexes a les jugadores locals, que van anar a remolc durant els primers compassos de la segona part amb una diferència preocupant de tres gols en contra, a falta de quinze minuts per acabar l'enfrontament. La reacció ampostina va arribar a temps, va pujar l'intensitat defensiva, fet que li permetia recuperar pilotes i sortir al contraatac amb Alba Simón com a arma punyent i la clarividència en atac per trobar llançaments còmodes, amb Esther Juncosa fent molt mal a l'interior, va fer que les ampostines realitzessin un parcial en els últims deu minuts de 10-3 que les permetia acabar el partit amb 31-26 i sumar dos nous punts que torna a situar de nou a la zona còmoda de la taula classificatòria.

El proper cap de setmana el sènior té un complicat desplaçament a Eivissa contra el GPS 909 R. Unic Puchi, un equip molt jove que ha demostrat madurar i progressar moltíssim respecte la temporada anterior i on a les illes Pitiuses es molt difícil treure'n els dos punts. Us deixem amb la crònica del partit.

Aquest passat cap de setmana, van començar a rodar oficialment, els equips cadet i infantil femení, tot i què el primer no va disputar el seu enfrontament degut a la suspensió del partit per causes alienes i que debutarà la propera setmana a Agramunt. Aquí us deixem, la crònica i estadístiques del partit de l'infantil.

Lluïsa (25 parades), Andreeta (1), Yaiza (7), Júlia (2), Emma (4), Marina (7), Mireia (1), Anna B.(1), Gemma (1), Paula, Nerea, Anna S., Maria, Vero.

Primer partit de la temporada per al renovat infantil femení i primera victòria local per 24-5 contra un inexpert CEACA Tàrrega.

L'entrenador local va optar per treure un equip inicial amb la majoria de jugadores de segon any i es va notar bastant, ja que al 15' de la primera part el marcador ja reflexava un clar 12-2, a partir d'aquí van tenir l' oportunitat per demostrar que mereixen un lloc a l'equip les jugadores més joves i inexpertes.

Va ser un partit lent i bastant travat, no gaire vistós, cosa normal ja que moltes de les jugadores d'ambdós equips eren molt joves i els falta molt d'entrenament per estar a un nivell òptim. Els dos equips van plantejar defenses 3:3, l'Amposta una mica més tancada i amb més intensitat que el seu rival, cosa que li va permetre encaixar només 5 gols i poder recuperar algunes pilotes que van acabar amb contraatacs i alguns gols fàcils. En atac també l'Amposta va ser superior al seu rival, movent la pilota més ràpid i creant més perill amb el joc entre línies i aprofitant l'1x1 desbordant d'algunes de les seves jugadores.

En resum, partit fàcil i bastant còmode per a l'Amposta, però malgrat el resultat, l'entrenador ha de treballar molt més amb les seves jugadores si vol tenir un equip competitiu i equilibrat per assolir el seu objectiu que no és altre que intentar guanyar la primera fase de la competició.