dilluns, 13 d’octubre del 2014

SEGONA DERROTA DE LA TEMPORADA

El sènior femení va viatjar ahir diumenge a la pista del Bm. La Roca per a disputar la tercera jornada de la Divisió de Plata, disposat a esborrar la derrota de la setmana anterior a casa enfront el Castelló. Ja amb algunes de les jugadores importants en la recta final de les seves respectives lesions, Mateu Castellà disposava de gairebé la totalitat del planter per tal d'afrontar el difícil partit amb les màximes garanties possibles.

Les locals, sabent que es molt difícil batre-les a casa, van sortir des d'un inici amb molt ímpetu. A les ampostines els hi costava desxifrar la defensa roquerola i de seguida el conjunt local es va posar per davant al marcador amb diferències que s'anaven eixamplant cada cop més gràcies a una Esther Torregrossa i Judith Molins que estaven molt eficaces des del costat dret de l'atac local (14-7, 20'). Les ampostines amb Joana Rieres com a braç executor, no deixava que la Roca marxés amb major diferència al descans (17-11, 30').

Posteriorment als minuts de descans, el canvi defensiu ampostí amb una doble mixta sobre Torregrossa i la central Clàudia Ortega, causava moltes pèrdues a les locals, fet que aprofitava l'Amposta per anar acostant-se al marcador mitjançant diversos contraatacs (21-20, 45'), i semblava que el partit agafava una altra dinàmica en favor de les del Montsià. Les locals però, donaven una nova fuetada al partit i tornaven a agafar una petita ventatja de 3 gols a falta de cinc minuts que podia semblar definitiva, tot i que una nova reacció ampostina deixava el marcador empatat a falta d'un minut (26-26).

Amb possessió local a falta de seixanta segons, el partit no podia tenir més emoció. El desencert local en l'acció d'atac posterior deixava el partit a mercè de l'Amposta amb 40" per disputar-se. Després de l'últim temps mort i amb la jugada marcada per part visitant, una pèrdua de pilota donava vida al conjunt local que amb un penal a temps parat, sentenciava un partit emocionant des del primer minut (27-26).