diumenge, 25 de gener del 2015

MIRANT CAP A DALT

-SÈNIOR FEMENÍ, DH PLATA-

El nostre sènior ratifica el bon moment amb el que està començant aquesta segona part de la temporada. Després de les bones sensacions la setmana passada a la pista del líder; dissabte, era un bon dia per demostrar la millora i situar-se en una zona còmoda a la taula classificatòria. El rival que ens va visitar, el Balonmano La Roca, es considerava idoni per seguir sumant punts i escalar posicions.

La defensa, element clau
Des de l'inici del partit, l'Amposta va sortir amb molta empenta, disposat a deixar enllestida la feina ben d'hora. Amb una defensa molt intensa, constants ajudes entre les que eren a sobre la pista, i una porteria que va acabar rondant el 40% de llançaments aturats, l'Amposta sortia molt ràpid en les transicions al contraatac, manifestant les primeres diferències al marcador. Ni el temps mort, demanat pel tècnic visitant, va fer esperonar les jugadores roqueroles que veien com les del Montsià es continuaven imposant en defensa.

En atac estàtic, les locals van desplegar un joc fluid, amb molta continuïtat que permetia trobar fàcilment espais per a llançaments còmodes des dels 6 metres, finalitzant per l'exterior o des de zona central amb el pivot. Els primers trenta minuts, amb avantatge ampostí per 19-11.

Havent acabat un primer temps còmode, l'objectiu a la segona part era mantenir el treball fet fins al moment, amb les mateixes condicions, i les noies de Mateu Castellà, van continuar el full de ruta marcat. L'Amposta va sortir del vestidor molt endollat i als 15 minuts de la segona part ja va marxar de 10 gols. Ni els moments de d'inferioritat numèrica per part local, ni una defensa mixta, van fer perillar el joc i el marcador gràcies a l'actitut i treball defensiu, i a l'eficàcia en atac que seguia trobant forats a la defensa de les noies del Vallès que va acabar rebent molts gols, finalitzant el partit 38-24.

Gran partit de totes les integrants del sènior, que permet superar a les roqueroles a la classificació i asseure's en una zona tranquil·la. La setmana vinent, tenen un complicat desplaçament a Elda, on s'hauran d'emportar els dos punts per seguir escalant posicions i on es tornarà a posar a prova el bon moment amb el que es troben.

ACTA HANDBOL AMPOSTA - BM LA ROCA

-CADET FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

El cadet, inicia el compte enrere per afrontar la segona fase de primera catalana, a priori, molt més dura i intensa. No obstant, ahir visitava el Pavelló Municipal, l'Associació Lleidatana amb l'ex-tècnic ampostí Miroslav Vujacinovic al capdavant i el partit requeria l'atenció pertinent.

El partit plantejat per a començar a encarar la segona fase, va començar a donar les primeres diferències a les cadets ampostines, amb un joc fluid i eficaç en llançaments a porteria, però una mica faltes de ritme i velocitat en l'elaboració. Tot i això, la defensa oberta, permetia recuperar alguna pilota i donar pas a contraatacs ràpids, feia augmentar la diferència al marcador amb nou gols de ventatja al descans, després d'un gol a temps parat.

El segon temps, va continuar amb la mateixa tònica que el primer, amb un equip local donant molta continuïtat a la pilota i buscant sempre el llançament més clar. Bona prova n'és, que va haver gols des de totes les posicions, sumat a una defensa que va minvar les forces físiques de les lleidatanes i permetia seguir recuperant pilotes per donar una màxima ventatja de 17 gols. Les rotacions, donant temps de joc a totes les jugadores i alguna errada van fer acabar maquillant un resultat que ja feia minuts que s'havia decantat a favor de l'equip local (31-15).

La propera setmana, es desplaçaran al Perelló, on si aconsegueixen la victòria, certificaran matemàticament la primera plaça del grup 'A' de Primera Catalana.

-INFANTIL MASCULÍ, JOCS ESCOLARS-

L'infantil masculí va disputar el tercer partit de la temporada, desplaçant-se a Móra d'Ebre. Tot i la teòrica superioritat de l'equip local, els nois dirigits per Josep Serra, van realitzar un gran partit.

El marcador va ser renyit durant els tres primers quarts, amb empats constants i rendes per als locals mai superiors a dos gols, amb els del Montsià mostrant un joc més col·lectiu que en partits anteriors i una lleugera millora respecte als primers compassos de la competició.

En l'últim quart, les forces físiques dels ampostins van decaure i van errar una sèrie de llançaments per a continuar dins del partit, però que en cap moment van embrutar la bona imatge mostrada al llarg de la resta de minuts, demostrant ser molt combatius. Al final del partit 37-30 per als locals.