dimarts, 20 de gener del 2015

ENSURT AL LÍDER

-SÈNIOR FEMENÍ, DH PLATA-

El sènior femení, va començar dissabte passat a Castelló, la segona part de la temporada, amb la mateixa empenta que va acabar l'any anterior, i va tenir contra les cordes durant molts moments de partit, a un Castelló, ara mateix intractable.

L'inici del partit va tenir diferents alternances al marcador, en molts moments dominats per les visitants, tal i com reflexa el 4-6 als deu minuts de temps reglamentari, amb un joc alegre, seriós i efectiu. Després d'un temps mort local, l'equip de la Plana, va reaccionar i es va tornar a enganxar a la cua de l'Amposta tornant a un intercanvi de cops que de nou a falta de 5 minuts tornava a posar a les visitants per davant; entre tant, la mala sort es va tornar sobre Georgina Vila de nou, que va haver de ser retirada per molèsties al genoll operat i que fins al moment, havia demostrat ser un dels estilets junt amb Alba Simón en atac.
Finalitzant la primera part, el conjunt local va accelerar el ritme de joc i amb un parcial de 3-1 aconseguia marxar al descans un gol per sobre.

El bon joc mostrat per les visitants durant els primers trenta minuts, invitava a un cert optimisme per tal de poder emportar-se algun punt del feu castellonenc. Tot i la baixa esmentada, l'equip va continuar donant la cara, encara que aquesta vegada, per sota al marcador, però mai a una diferència superior als dos gols. En l'intent per a tornar a reenganxar-se a l'equip local, alguna decisió arbitral més que rigorosa, acabava amb les esperances d'un Amposta que va mostrar caràcter i lluita durant els seixanta minuts de partit. Resultat final 27-24.

La millora demostrada aquesta jornada passada, s'ha de ratificar el proper cap de setmana aquí a casa, contra el Bm. La Roca a les 19.00 hores de la tarde.

-CADET FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

El cadet, va viatjar fins a la Terra ferma de nou, per a enfrontar-se al CEACA Tàrrega en un partit que es preveïa molt emocionant, ja que a la primera volta les ampostines es van imposar per un còmode 23-16 i les lleidatanes eren les immediates perseguidores a la classificació.

En un ambient fred i hostil, les ampostines sortien concentrades al darrere, però amb molts problemes per trobar espais en atac, cosa que mostrava el marcador amb un 3-3 als 15 minuts de partit, que obligava al tècnic visitant a demanar un temps mort per tal de trobar solucions en atac. Les ampostines van pegar una petita estirada per posar-se 3-5, eixugada ràpidament per males decisions en atac i una excessiva manca d'atenció defensiva que va fer equilibrar la balança fins que als últims dos minuts, dues recuperacions de pilota, permetien posar les visitants 3 gols per sobre, 7-10 al descans.

L'inici esperançat i tranquil, es va convertir en un parcial de 4-0 per a les locals que les tornava a posar per davant a l'electrònic. El partit es va tornar excessivament dur per la permissivitat arbitral i això provocava protestes a les dues banquetes i que l'ambient a la grada es caldegés. L'Amposta però va saber mantenir el cap fred i amb un major encert en atac i les parades decisives a la porteria, va tornar a donar la volta i treure els dos punts en una pista molt complicada, per acabar amb 15-17.

El proper cap de setmana, s'enfronten a casa a l'Associació Lleidatana a les 17.00 hores, en un partit a priori assequible, però que s'haurà de donar tot si es vol continuar treballant per l'objectiu marcat.

-INFANTIL FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

Les infantils es van desplaçar abans que les cadets, a Agramunt, per disputar el 10è partit de la temporada, un rival que es presentava idoni per tal de continuar agafant punts per a classificar-se a la segona fase.

La sortida en 3-3 defensiu, ocasionava molts problemes per defensar els espais que quedaven al darrere i que feia que l'equip visitant no es podés desempallegar al marcador. Un temps mort de l'entrenador visitant, que produïa un canvi defensiu a 5-1, li va ocasionar molts problemes a les lleidatanes per a poder trobar situacions de llançament, fet que aprofitaven les petites ampostines per robar pilotes i sortir al contraatac, marxant de l'electrònic i acabant la primera part amb un contundent 8-22.

La segona part, un cop vist la primera, va ser un calc, fet que va aprofitar el tècnic visitant per donar minuts a totes les seves jugadores per tal de que vagin agafant experiència, ja que cal recordar que moltes d'elles han començat aquesta temporada a jugar. El resultat final de 14-33 reflexa la superioritat ampostina, que juntament amb la derrota de l'Ascó, fa que les del Montsià siguin més líders, ara amb 4 punts de ventatja sobre les de la Ribera d'Ebre, segones. El proper cap de setmana, les infantils, descansaran.

-INFANTIL MASCULÍ, JOCS ESCOLARS-

Els nois entrenats per Josep Serra, disputaven el primer partit després de les vacances nadalenques al Vendrell i sortien derrotats per un clar 27-12, que tot i això, va demostrar la millora que els joves ampostins van experimentant setmana rere setmana.

Un inici equilibrat, es desencallava per part vendrellenca degut al desencert ofensiu ampostí, que amb major eficàcia a porteria aconseguia marxar a l'electrònic posant molta terra de per mig abans del descans. A la represa, la tònica va seguir igual i el tècnic visitant va donar minuts a tots els seus jugadors, que això sí, en cap moment li van perdre la cara al partit i van lluitar fins al final.

El proper cap de setmana, els infantils juguen dos partits, dissabte a les 11 hores a Móra la Nova i diumenge, també a les 11 hores a casa contra Alcover.