dilluns, 6 d’octubre del 2014

AMARGA ESTRENA A CASA

Amarga estrena d'aquesta temporada a la Divisió d'Honor Plata a casa. El sènior femení va caure derrotat 21-24 enfront un Balonmano Castellón que tal i com ja vam comentar és candidat a ocupar posicions privilegiades a final de temporada regular.
L'inici ampostí va ser esperançador, portant durant els primers compassos del partit les regnes del marcador, mai això si, amb una renda superior als dos gols. A l'equip castellonenc li costava trobar ocasions clares de llançament i quan ho feia es topava amb una Marta que va estar a un gran nivell durant els seixanta minuts.

Després d'un temps mort visitant, l'equip visitant va ajustar la seva defensa 5-1, provocant moltes pèrdues de pilota i llançaments forçats locals, generant contraatacs que van fer que Castelló poc a poc anés dominant el marcador (6-9, 20'). En atac estàtic la defensa ampostina va sofrir molt amb les constants penetracions de la jugadora número 6, Noelia López, que va acabar amb 10 gols, sent determinant al resultat final. La primera part va finalitzar amb un preocupant 7-12 tot i que encara restaven trenta minuts.

L'inici de la segona ens va deparar una grata sorpresa, ja que Georgina Vila tornava a disputar minuts després de tota la temporada passada lesionada. La voluntat de les locals de remontar el partit es va fer present durant la resta del matx, mostrant més solucions ofensives, encara que per mala sort, la portera castellonenca es va encarregar de neutralitzar els llançaments ampostins amb molta solvència. Sempre a remolc i amb la barrera psicològica dels 3 gols de renda negativa, el conjunt local no va poder sobreposar-se i acabava caient derrotat pel 21-24 senyalat anteriorment.

De totes maneres, això només ha fet que començar i encara queda molta competició per endavant. Us deixem amb l'acta del partit.

Ahir diumenge al matí, infantil i cadet femenins es desplaçaven a Ascó per jugar els últims partits de pretemporada. L'infantil queia derrotat per una diferència clara, tot i que s'ha notat una milloria respecte als últims partit i cal recordar que són un grup molt jove i amb molts components nous. El cadet per la seva banda, va derrotar de manera clara les de la Ribera d'Ebre per 7 gols de diferència, fent gala d'una gran concentració i intensitat, i què ja espera l'inici de la competició aquest proper cap de setmana.