diumenge, 28 de setembre del 2014

ELS DOS PRIMERS PUNTS, AL SARRÓ

El sènior femení aconsegueix els dos primers punts de la temporada, en l'estrena de Mateu Castellà com a nou ocupant de la banqueta ampostina.

L'inici del partit va ser molt igualat, amb constants intercanvis de cops, tal i com es preveia abans de la disputa del mateix, amb molts nervis per part de tots dos equips i moltes imprecisions en l'atac, fet que es va mantenir fins ben entrada la primera quan les visitants van augmentar la intensitat defensiva i amb les recuperacions de pilota sortien al contraatac obrint una petita escletxa de dos gols.

L'Amposta començava a sentir-se còmode al darrere i Mislata gairebé acabava els seus atacs de manera precipitada, amb llançaments incòmodes aturats a la porteria i amb nombrosos avisos de joc passiu. Al davant, l'atac trobava cada cop llançaments francs degut a les poques ajudes defensives de l'equip valencià. En acabar els primers trenta minuts el marcador assenyalava un ventatjós 7-12 per a les visitants.

Durant els primers instants de la segona, el conjunt local semblava disposat a donar-li la volta al partit i va sortir del vestidor amb un parcial de 2-0 que les acostava a l'electrònic degut a la falta d'intensitat i concentració visitant. Tot i això, la ràpida reacció del conjunt ampostí, va posar un altre cop les coses al seu lloc i poc a poc, va anar augmentant la diferència al marcador fins als 9 gols de renda positiva. Els últims minuts, el preparador rapitenc, va donar minuts a les jugadores menys habituals i juvenils, acabant amb un clar 19-27, que tot i només ser el principi, donarà molta moral per assolir els objectius de la temporada.

El proper dissabte, visitarà el Pavelló Municipal, el Balonmano Castelló, un dels ferms candidats a finalitzar la temporada en les posicions privilegiades.

Des d'aquí mateix, comencem ja a partir d'avui, a fer una crida per a que el Municipal sigui una olla a pressió, per tal d'aconseguir que els dos punts es quedin a casa. Us deixem amb l'acta del partit.