dimecres, 11 de febrer del 2015

EL TERCER LLOC, A UN PAS

-SÈNIOR FEMENÍ, DH PLATA-

Nova victòria del sènior femení a la Divisió d’Honor Plata femenina i ja en van tres consecutives. Les noies de Mateu Castellà van guanyar a l’Unic Puchi per un ajustat 24 a 21 i continuen així amb els bons resultats a la segona volta de la temporada.

Les ampostines van disputar un partit complicat, però als moments decisius van ser superiors i no van donar opcions a les eivissenques, on es van mostrar més efectives en el bloc defensiu i contundents en atac. Amb aquesta victòria les de la capital del Montsià es situen a un punt de la tercera plaça i segueixen treballant per escalar a la zona alta de la classificació.

El proper 28 de febrer, quan es reprèn la disputa de la competició (hi ha parada per la disputa de la Copa de la Reina), jugaran lluny de casa i s’enfrontaran a l’UCAM Múrcia, equip que ocupa la segona posició.

Font:ebreDigital

-CADET FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

Final de trajecte per al cadet en aquesta primera fase de la Primera catalana cadet femenina, disputant el darrer partit a casa, contra el CE Vendrell, únic equip capaç d'arrebatar-li un punt en les 12 jornades disputades.

La primera part, com cabia esperar, va ser molt igualada, amb un Amposta amb moments molt bons, però amb errades de llançament i de passada en algun dels seus atacs. Tot i això però, el major talent individual de les locals obria un petit forat abans de marxar al marcador 12-8, amb un gol no assenyalat en el darrer instant.

Tot i el parcial de 0-2 en contra, als primers minuts de la represa, les cadets van augmentar la seva tensió defensiva, recuperant moltes pilotes i sortint ràpidament al contraatac, cosa que les va fer tornar a posar lluny de les vendrellenques al marcador i dominar el partit còmodament fins al final, acabant amb un còmode 30-18.

Ara, esperen rivals a la segona fase, que començarà el cap de setmana del 7-8 de Març i on es preveu que la competició sigui molt més dura i complicada que fins ara.

-INFANTIL FEMENÍ, PRIMERA CATALANA-

L'infantil es desplaçava a Ascó, amb l'objectiu d'aconseguir la victòria que els hi feia falta per ja assegurar-se matemàticament la primera plaça de cara a la segona fase de la competició.

El partit va començar amb els primers minuts de tanteig entre els dos equips, però cap als 12 minuts de la primera part, les ampostines van començar a estirar-se. La major superioritat física i tècnica de les ampostines es va fer notar, arribant a situar-se a 10 gols de diferència abans que sonés la botzina del primer acte (6-16).

La diferència a l'electrònic durant els primers 25', li van servir al tècnic visitant per donar minuts a totes les seves jugadores, controlant sempre el marcador sense deixar que Ascó s'acostés a una diferència menor als 5 gols, acabant còmodament 18-23.

Com les cadets, ja són a la segona fase, però encara els hi queden 3 jornades a disputar, ja que la lliga infantil es disputa aquesta primera fase a tres voltes.