dilluns, 8 de setembre del 2014

PRIMERA DERROTA DE LA PRETEMPORADA

DERROTA DEL C. H. AMPOSTA (LAGRAMA) DAVANT LA SEVA AFICIÓ ENFRONT EL CASTELLDEFELS DE DIVISIO D’HONOR.

07/09/2014.
El C.H. Amposta va caure derrotat en la matinal del diumenge, enfront un equip de superior categoria com es l'Esportiu Castelldefels. L’encontre va estar molt igualat durant bona part del mateix, això si, sempre dominat per l’equip visitant d'un o dos gols. El sènior va plantar cara tota la primera part arribant en un 10 a 13 desfavorable al final dels primers 30 minuts. A la represa l'Amposta no es va relaxar i sobre el minut 10 va poder empatar l’encontre a 15, però el Castelldefels es va refer i amb una gran rotació de la banqueta juntament amb una baixada física les jugadores locals, propiciaren una recta final de partit favorable a les jugadores visitants, que amb les pèrdues de pilota locals (cansament físic) propiciaren rapits contraatacs. L’Amposta va notar les absències de Cinta, Sareta, Judit, Cedelyn, Sara i Georgina, per poder fer mes rotacions en la calorosa matinal del diumenge.

C.H. Amposta (Lagrama). 23
Ari (P), Laia 1 gols, Julia 4 gols, Esther 6 gols, Joana 3 gols, Alba 6 gols, Noel, Marta (P), Aida 2 gols, Andrea, Anna, Aina M. 1 gols, Aina Z., Cristina i Maria.

Castelldefels. 30

Terreny de joc: Pavelló Municipal. 90 espectadores.

Parcials: 10 a 13 mitja part. 23 a 30 final.

Arbitres: Chechu (bé)

Dissabte a la tarde, previ a la confrontació de diumenge, es va jugar un triangular masculí, on van prendre part el Sant Quirze de primera Nacional, Balonmano Vinaròs de primera autonòmica valenciana i l'Handbol Amposta, format per antics membres del club com Rafel Vidal, Josep Serra o Jordi Figueres, ajudats pel tècnic del primer equip femení, Mateu Castellà i entrenats a la banqueta per l'ex-tècnic Marc Fornós. Els ampostins van perdre el primer partit enfront els 'kiris' per una diferència d'onze gols i van guanyar contra els vinarossencs per 22-20.