dimarts, 23 de setembre del 2014

PRETEMPORADA FINALITZADA; DISSABTE PRIMERA PROVA

Aquest passat dissabte, acabava la pretemporada del sènior femení a casa enfront el Bm. Castelló, equip que es troba al mateix grup que les nostres noies. Ho feia amb una derrota (26-28) molt ajustada, cosa que demostra l'igualtat durant tot el partit al llarg dels 60 minuts entre els dos equips, tot i que al final es va decantar a la banda castellonenca.

El debut aquesta temporada a Divisió d'Honor Plata es produirà aquest proper cap de setmana, igual que la temporada passada, serà Mislata, València, enfront el conjunt local. Dissabte a les 20:00 hores, les noies de Mateu Castellà intentaran assaltar la pista valenciana, fent gala de la progressió defensiva que han experimentat durant aquesta última setmana.

Il·lusió i ganes, per part de tots els components del grup, no en falten i a pesar que el grup encara és molt jove, l'ambició serà un factor de molt de pes en cada un dels punts que es puguin aconseguir al llarg d'aquesta nova temporada. Esperem que el dissabte, siguin els dos primers.

Pel que fa a la resta d'equips, l'infantil masculí es va estrenar dissabte a Tortosa, amb una derrota de 42-15, que tot i la diferència, va deixar molt bona imatge solament amb 4 entrenaments i amb molta gent nova.

L'aleví, infantil i cadet femenins es van desplaçar dissabte la tarde al Perelló, aconseguint un empat i dues victòries. Les més petites, van empatar (2-2) en un partit en què a les jugadores se'ls hi va notar que moltes estan disputant minuts amb un equip de superior categoria. L'infantil, va derrotar el conjunt local per un ampli 12-24, què va estar disputat fins que les rotacions fetes pel tècnic Rafel Vidal donant entrada a les més 'veteranes', va decantar el partit; i el cadet, va aconseguir la primera victòria de la pretemporada 17-25, mostrant un joc amb molta personalitat, perdent poques pilotes i generant moltes accions clares de gol.