dimarts, 25 de març del 2014

RELAXATS, AMB ELS OBJECTIUS CUMPLITS

El passat cap de setmana ha deixat resultats poc positius. No en và, menys l'infantil, ningú es jugava res, ja que tant el sènior que ja ha aconseguit la permanència, com el juvenil que ja està matemàticament a TOP 4, poques opcions tenien a escalar posicions.

El sènior va aconseguir tenir contra les cordes durant la meitat del partit al líder de la categoria, el Bm.Granollers, amb una molt bona primera part que les va fer marxar al descans amb una ventatja d'un gol (14-13). A la segona però, la davallada física de les nostres la va aprofitar el conjunt vallesà per a posar-se per davant i acabar enduent-se el partit per un còmode 26-33.

A les Franqueses del Vallès, el juvenil disputava un partit efímer, ja que no es jugava res un cop classificades per a l'objectiu de la temporada. L'equip just d'efectius, va jugar un partit de tràmit on el més important era donar minuts a totes les jugadores per a que vagin agafant confiança de cara a la part important de la temporada. El resultat, 26-17 per a les vallesanes.

L'infantil, a Lleida dissabte al matí va disputar el seu partit que a priori, havia de ser assequible. La falta d'intensitat es va demostrar durant tota la primera part, fet que Lleida, va aprofitar per marxar al descans amb un perillós 8-10. A la represa, l'embrenzida inicial de les nostres les va situar 6 gols per sobre i poc a poc van seguir sumant per al 13-23 que mostrava el marcador al finalitzar el partit.

Els més petits, dissabte al matí a Tortosa, van disputar la sisena trobada. Els alevins, van acabar quarts, perdent la final de consolació; els benjamins, van acabar segons perdent a la final contra el Cinta Curto 2 i el prebenjamins, també segons, van perdre a la final contra el Perelló.

CH AMPOSTA-LAGRAMA, 26
BM GRANOLLERS, 33
CH Amposta-Lagrama: Arizabalaga, Haro, Rieres (3), Sara Alonso (4), Simón (6),  Uliaque (1),  Nin (4), Gàlvez, Margalef (2), Juncosa (3 ), Viloria (3),  Sara Garcia.
BM Granollers: Ascaso, Bendala, De la Torre, Dedieu (12), Dopico, Enriquez (2),  González (1), Jabby (3), Mora (2), Moreno (2), Pérez (5), Sevilla, Vizuete (6), Calle.
Àrbitres: Damià Sánchez Miquel i David Vicente  Carrillo. Van excloure a  las locals  Alba Simón (2), Margalef i Uliaque,  i per las visitantes a Jabby i Sevilla,
Parcials:2-3, 5-4, 7-9, 10-10, 12-11, 14-13,  descans, 16-18, 18-21, 20-24, 21-29,  24-32, 26-33, final.

L'Amposta no va poder superar al líder en el seu comiat de la temporada en pista pròpia, perdent 26-33 davant el BM Granollers, que amb la victòria s'assegura el títol de campió del grup, i la disputa de la fase d'ascens a Divisió d'honor. El partit va tenir dos fases molt diferenciades, fins al descans el conjunt ampostí va donar molta replica i una excel·lent imatge, portant la iniciativa en moltes fases amb una bona defensa, 5-1 amb Nin d'avançada neutralitzant les accions de les laterals Pérez i Mora, i jugant amb criteri en atac. El primer temps va finalitzar amb una renda d'un gol favorable al conjunt ampostí 14-13, i tot per decidir.  A la segona meitat, es va imposar la millor rotació del Granollers, davant un Amposta que va acusar les baixes de Tortajada i Sara Garcia, tenint a més a Rieres bastant minvada de facultats. Les visitants van remuntar ja en els primers cinc minuts, arribant a la recta final amb un bon avantatge de vuit gols. La defensa ampostina no va tenir l'efectivitat del primer temps, sense poder frenar l'atac rival, sobre tot les ràpides penetracions de Dedieu per l’extrem. Claudi Olivé va demanar dos temps morts gairebé consecutius buscant la reacció del seu equip, que al final no va poder concretar, encara que els últims minuts van ser un intercanvi de gols que va beneficiar al conjunt vallesà. Al final victòria visitant 26-33 , en un partit on l'Amposta arribava amb els deures fets, i després d'una jornada de descans, afrontarà el darrer partit d'aquesta fase regular a Getafe.

Font: SetmanariEbre

Ahir diumenge, es va realitzar al PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès, la segona convocatòria de la Tecnificació Infantil femenina, buscant les 14 jugadores que formaran part de Catalunya als pròxims Campionats Autonòmics.

Marina Seder, Yaiza Ferré i Emma Garcia, en van tornar a pendre part realitzant l'entrenament per tal d'estar entre la sel·lecció de 25 jugadores que quedaran a la propera convocatòria.